Ondersteunend lidmaatschap

We willen er alles aan doen om Handbalvereniging Verburch draaiende te houden: we willen graag op niveau blijven presteren om het aldus voor onze jeugd interessant te houden in Poeldijk te blijven handballen. Maar in bredere zin: we willen élke belangstellende de gelegenheid geven te komen handballen bij Verburch!

We willen graag het Verburch-gevoel behouden, zoals we het al ruim 60 jaar kennen!

Maar daarbij is uw support hard nodig!

Daarom komen we met deze vraag: wilt u uw oude club financieel ondersteunen? U wordt dan ondersteunend lid van HV Verburch. Dat betekent dat u bij elke thuiswedstrijd van Dames 1 in de kantine op de koffie kunt komen! We denken aan een minimale bijdrage van € 25 per jaar, maar meer mag altijd! Het is een vrijwillige bijdrage, maar u begrijpt dat we het hard nodig hebben en u steunt er uw vereniging mee. U kunt kiezen uit een eenmalige bijdrage of voor een jaarlijkse machtiging (tot wederopzegging). Rek. nr.: 14.22.05.508 t.n.v. penningmeester HV Verburch.

Alvast bedankt!

Het bestuur van Handbalvereniging Verburch

Bijlage: machtiging voor jaarlijkse bijdrage.