Welkom in de kantine van Verburch!!

Op ons sportcomplex in Poeldijk zijn wij voorzien van een prachtige kantine waar een team van vrijwilligers altijd klaar staat. Vanuit de gezellige kantine zijn de wedstrijden van Verburch voet-en handbal te bekijken en ook zijn er altijd de Eredivisiewedstrijden te volgen  op het grote scherm. Sinds kort is er ook een dart-hoek gecreëerd waar dartliefhebbers hun pijlen kunnen gooien. Dartpijlen hiervoor zijn evt achter de bar te verkrijgen vanaf 12 jaar. Hiervoor betalen zij een borg van €10,- die bij retour weer terug betaald word.

Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd in de kantine zoals themafeesten, 3e helft of andere feesten. Deze worden aangekondigd via de site of de schermen in de kantine dus houd deze in de gaten!! Mocht U de kantine willen reserveren voor een bijeenkomst of feest, mail dan even naar kantine@vv-verburch.nl en dien Uw verzoek in. Dit geld uiteraard alleen voor leden en introducés!!

Openingstijden van onze kantine:

Ma:   19.00- 24.00

Di:     19.00- 23.00

Woe: 19.00- 23.00

Do:   19.00 -  0.30 Verburch clubavond voor hand-en voetbal

Vrij:  19.30 -  0.30

Zat:     8.00 -  sluit (afh van wedstrijden)

Zon:    9.00-19.00

Wij zijn altijd blij met nieuwe vrijwilligers achter de bar. Ook 16-jarige kunnen middels een certificaat meedraaien achter de bar. Voor info hiervoor zie bovenstaand mailadres!

Wij zien U graag in onze sportkantine!!

Kantine aangelegenheden