Westlandia - Verburch

Maandag 26 November 2018 > 18:51

Westlandia – Verburch

Op zondag 25 november werd om 13.00 uur de wedstrijd Westlandia tegen Verburch gespeeld. Voor de wedstrijd waren we gedreven, want we wilden het goede gevoel van de afgelopen wedstrijden voortzetten. Er moesten punten gepakt worden! Maar zodra de wedstrijd was begonnen was deze vechtlust niet terug te zien. Wel kwamen we op een kleine voorsprong, namelijk 1-4. Hierna kwam Westlandia terug en hebben zij de rest van de eerste helft voorgestaan met twee puntjes. We gingen de kleedkamer in met een achterstand van 13-11.

In de kleedkamer werd ons verteld dat er nog niks aan de hand was, maar dan moesten we er wel voor willen vechten. Met deze strijdlust verlieten we de kleedkamer, maar al snel na rust kwamen we 6 doelpunten achter. Deze achterstand hebben wij in de tweede helft niet meer goed kunnen maken. We kwamen nog wel dichterbij, namelijk 22-21, maar door tijdstraffen aan onze kant konden we deze minimale achterstand niet doorzetten naar een gelijkspel. De eindstand was 28-25.

We bedanken het publiek dat namens Verburch aanwezig was. Aankomend weekend spelen we thuis tegen Goodflooring-HMC/HVM om 20.00 uur. We hopen jullie allemaal weer te zien bij ons in Poeldijk, want dat is de plek waar de punten blijven!