Verburch - Internos

Dinsdag 29 Oktober 2019 > 19:34

Zaterdag 26 oktober 2019 speelden Verburch dames 1 tegen Internos. Met de bus vertrok dames 1 vanaf Verburch met goede moed naar Ettenleur  om punten mee naar Poeldijk te nemen.

Na het fluitsignaal begon Internos met de bal. De eerste aanval werd door de thuisploeg niet benut om een doelpunt te maken. Met de snelle tegen aanval viel snel het eerste doelpunt vanuit de linkerhoek voor Verburch. Denise kon het doelpunt achter haar naam noteren. Het spel van internos was erg traag, helaas ging Verburch hierin mee. Verburch had moeite met het spelen zonder hars. Bovendien kreeg Verburch veel penaltys tegen. De rust stand was is het voordeel van de thuisploeg: 12-11.

In de tweede helft moest Verburch er een tandje bijdoen en meer pit laten zien. Vol goede moed startte Verburch met  de 2de helft, maar door veel tegenslagen resulteerde dit niet in meer doelpunten voor Verburch ten opzichte van de tegenpartij.  Door de 2 minuten tijdstraffen kregen de speelsters Verburch ongewild extra rust. Ook de thuisclub kreeg van de scheidsrechter een aantal malen de tijdstraf en moest met 5 speelsters spelen.
Helaas ondanks alle goede inspanningen en onze positieve instelling, de bemoedigende woorden van de trainer, resulteerde de wedstrijd in een verlies voor Verburch. Met 22 - 18 heeft Internos de punten binnen gehaald.

Volgende week speelt Verburch thuis: 20:00 uur tegen Atomium'61.  Dames 1 gaat thuis er alles aan doen om de punten te pakken.

De dames kunnen wel wat aanmoediging gebruiken. Dus   U, als ouder, oma, opa, broers, zussen, ooms, tantes, supporters, kom dames 1 van Verburch aanmoedigen.

U bent van harte welkom.