Verburch – Houten

Zaterdag 6 Oktober 2018 > 21:35

Zaterdag speelde we een wedstrijd tegen Houten DS1. Dit was onze tweede competitiewedstrijd van het seizoen.

Het startsignaal klonk en wij begonnen goed aan de wedstrijd. De aanvallen waren goed en we konden gemakkelijk scoren. Houten had hier wat meer moeite mee, waardoor wij een voorsprong konden opbouwen. We konden onze aanvallen goed opzetten en afronden. Hierdoor gingen wij de rust in met een voorsprong van 16-12.

In de rust gaf Paul aan dat we deze voorsprong moesten behouden. De opdracht was daarom ook om de wedstrijd uit te spelen en de voorsprong te behouden. Toen de tweede helft startte begon Houten direct met een andere verdediging. Hierdoor hadden wij moeite om ons eigen spel te blijven spelen en begonnen ze op ons in te lopen. Doordat de tweede helft rommelig was, kwam de tegenpartij zelfs op voorsprong. Met nog 30 seconden op de klok scoorde wij de gelijkmaker, waardoor het 31-31 stond. Helaas wisten ze alsnog te scoren waardoor het 31-32 werd.

Wij nemen het goede handbalspel van de eerste helft mee naar volgende week. Zaterdag 13 oktober spelen we thuis om 20:00 uur tegen Hellas. Kom ons allemaal aanmoedigen! Tot zaterdag!