Verburch - Habo'95

Zaterdag 3 November 2018 > 11:47

Zaterdag 3 november stond de wedstrijd tegen Habo’95 op het programma. De afgelopen wedstrijden hebben wij elke keer net aan verloren. Wij hebben zelf nog nooit tegen deze club gespeeld dus we wisten niet wat we er van konden verwachten. We waren gedreven om de wedstrijd tegen Habo’95 wel te winnen! 

De eerste helft ging goed van start, we speelden als een team en maakte het Habo’95 heel erg moeilijk. Habo’95 scoorde veel doelpunten van afstand en vanuit de hoek. Maar we gingen alsnog met een voorsprong van 18-14 de kleedkamer in. We waren blij met dit resultaat maar we moeten het wel proberen vast te houden!

In de pauze zijn ook bij deze thuiswedstrijden weer prijzen beschikbaar gesteld door onze Bakker Van Malkenhorst. 

We kwamen de kleedkamer uit met een duidelijke boodschap: Speel rustig. De tweede helft ging in het algemeen gelijk op, met een constante voorsprong van 1 a 2 punten voor ons. In de laatste 10 minuten kreeg Habo’95 twee keer 2 minuten. Hiervan hebben we goed gebruik gemaakt. Dat maakte de wedstrijd met een eindstand van 28-25 voor ons! Gewonnen!!! Eindelijk en nu het winnen vast houden. 

We bedanken het publiek en onze speelsters van de week, want zonder jullie hadden we nooit kunnen winnen!

We zien jullie graag op 11 november bij VHC’13 om 15:00.


Toon overzicht

Sub-sponsors

 Home  Sitemap