Verburch DS1 - Westlandia DS1

Zaterdag 9 December 2017 > 16:04

Deze week stond de derby tegen WPK/Westlandia op het programma. Derby’s zorgen altijd voor extra spanning en gezien het puntenaantal van beide ploegen was er van beide kanten extra drive om tot overwinning te komen.

In de eerste minuten stond onze verdediging erg sterk, maar helaas verliepen de aanvallen niet vlekkeloos. Al snel stonden we met 1-3 achter. We bleven de sterke dekking in het eerste deel van de eerste helft vol te houden, maar aanvallend wisten we onszelf niet te belonen. Veel onnodige fouten en een dekking waar steeds meer gaten in vielen zorgden ervoor dat WPK/Westlandia verder uit kon lopen en na 30 minuten vertrokken we met een 13-19 achterstand naar de kleedkamer.

In de kleedkamer was de boodschap duidelijk: de aanvallen moesten beter en ik de verdediging moesten we keihard blijven werken.

Het eerste deel van de tweede helft liep goed en al snel stond er nog maar een verschil van 2 op het scorebord. Helaas hadden we halverwege de tweede helft een flinke dip waardoor we weer tegen een grotere achterstand aankeken. Toch wisten we ons weer terug te vechten tot een verschil van 1 en in de laatste minuten werd het erg spannend. WPK/Westlandia kreeg een tijdstraf. Met nog minder dan 2 minuten op de klok gingen we in de aanval. Helaas wisten we niet te scoren voor het eindsignaal klonk en werd de wedstrijd met 28-29 verloren.

Volgende week spelen we in Schiedam tegen Sima Sport/Ventura DS1. Ook hier gaan we weer strijden om 2 punten te halen.

 

 


Toon overzicht

Sub-sponsors

 Home  Sitemap