Verburch DS1 - Heerle DS1

Zaterdag 17 November 2018 > 09:16

Verburch DS1-Heerle DS1

Afgelopen zaterdag 17 november speelden bij alweer onze 7ewedstrijd van het seizoen. Na de overwinningen van de afgelopen twee weken tegen HABO’95 en VHC waren we weer 100% gemotiveerd om ook dit weekend de twee punten in Poeldijk te houden. 

We begonnen de wedstrijd erg sterk en hadden al snel een voorsprong van vier doelpunten. Jammer genoeg konden wij dit niet volhouden, we gingen mee in het lage tempo van Heerle en Heerle nam op dat punt de wedstrijd over. Waar wij onze schoten niet het doel in kregen, kon Heerle dit wel. We gingen de rust in met een achterstand van 9-11.

Na een goede peptalk van de coach begonnen wij de tweede helft erg fel en kwamen we terug in de wedstrijd. Het publiek gaf ons goede moed en veel schoten die er de eerste helft niet ingingen zaten er nu wel in. We kwamen op een gelijke stand. Door goede reddingen van de keepster Do en het goede spel konden wij zelfs over Heerle heen lopen. We hebben met het hele team gezorgd dat de punten in Poeldijk bleven met een eindstand van 20-15. 

We staan nu 7ein de poule en willen onze positieve vibe graag doorzetten. Volgende week spelen we op Zondag om 13.00 uur uit tegen Westlandia DS2.


Toon overzicht

Sub-sponsors

 Home  Sitemap