M.H.V. DS1 - Verburch DS1

Zaterdag 21 January 2017 > 10:29

Afgelopen zaterdag reisden wij af naar Mill met een grote bus. Deze bus was volledig gevuld met supporters, ouders, vrienden en een aantal teams, aan het support zou het dus zeker niet liggen. MHV stond een aantal plekjes onder ons en dit wilden wij zeker zo houden.

De eerste helft begon moeizaam, we zaten niet helemaal lekker in de wedstrijd en de speelsters van MHV wisten via de schutters en de cirkel doelpunten te maken. We kwamen deze helft zelfs achter tot 9 - 7. En op dat moment kwamen wij erachter dat we deze wedstrijd makkelijk konden winnen. We hielden de verdediging helemaal dicht, waardoor MHV veel tijdspel ging maken. Ook vielen door snelle tegenaanvallen meer doelpunten in het doel van de tegenpartij. Daardoor kwamen wij voor op een stand van 11 - 17.
In de rust waren wij ervan overtuigd dat we het goede spel gingen voortzetten en dus uit zouden gaan lopen. Toch maakten wij het nog even spannend en kwam MHV nog in de buurt. Door al het support en ons motivatie om te winnen, wisten wij toch nog veel mooie doelpunten te maken en het MHV lastig te maken. Daarom hebben wij deze wedstrijd gewonnen met 24 - 27.

Wij willen alle supporters bedanken, mede dankzij jullie hebben wij deze wedstrijd gewonnen. Aankomende zaterdag spelen om 8 uur tegen AES dit wordt weer een spannende wedstrijd, dus kunnen wij jullie support zeker gebruiken.