Hellas - Verburch

Donderdag 4 February 2016 > 19:30

Zondag 31 januari stond de wedstrijd Hellas-Verburch op het programma. Na de overwinning de week ervoor op MHV konden we deze 2 punten ook erg goed gebruiken. Hellas staat op de laatste plaats dus was ook erg gebrand om de punten in Den haag te houden.

We begonnen de wedstrijd scherp en konden gelijk een voorsprong opbouwen. Onze dekking stond goed, Hellas kon alleen van afstand schieten, maar ook die ballen werden vaak afgeblokt. Echter na een paar tijdstraffen aan onze kant en pingels tegen kroop Hellas steeds dichterbij en gingen we de rust in met een 12-13 voorsprong.

De tweede helft begon weer met een aantal tijdstraffen en pingels tegen. We gaven de moed niet op en probeerde daar ook van te profiteren door in de aanval de verdediging van Hellas op te zoeken. Dat pakte goed uit. Er werd goed druk gezet vanuit de hoek, waardoor onze opbouwers konden afronden. Onze verdediging ging wat compacter staan en Hellas kreeg weer moeite met het maken van doelpunten. We konden de wedstrijd goed uitspelen en wonnen met 24-30.

In het weekend van 6 februari spelen we geen wedstrijd. 13 februari spelen we weer thuis tegen E&A. Bent u er ook weer bij om ons aan te moedigen?