Verburch – Twist

Zondag 13 January 2019 > 11:15

De beste wensen voor het nieuwe jaar!  

Afgelopen zaterdag speelde we een wedstrijd tegen Twist DS1. Dit was de eerste competitiewedstrijd van het jaar. Wij waren gedreven om deze wedstrijd te winnen. Zij hadden namelijk pas 2 punten dit seizoen.  

Het startsignaal klonk en wij begonnen met de bal. Al snel maakte Twist de 0-1. In de eerste helft ging het ongeveer gelijk op. 10 minuten voor het rustsignaal stonden we ver achter, maar we konden dit terug bouwen naar 12-13. Hierdoor gingen we positief de rust in.  

Ook in de tweede helft ging het gelijk op en konden wij niet uitbouwen naar een verdere voorsprong. Het was daarom een spannende wedstrijd. In de laatste 90 seconden was het 21-21 en hadden wij de bal. Toen scoorde wij de 22-21 waardoor wij de overwinning voor het grijpen hadden. Na onze laatste aanval had Twist nog een halve minuut de bal om het gelijk te maken. Twist gooide over en hierdoor bleven de 2 punten in Poeldijk.

Komende zaterdag 12 januari spelen we uit om 20:00 uur tegen Houten. Hier gaan we weer ons uiterste best doen om de wedstrijd te winnen! 


Toon overzicht

Sub-sponsors

 Home  Sitemap