Xcelsior clubavond

Woensdag 16 Augustus 2017 > 10:53

Profiteer van kortingen op de nieuwste indoorcollectie tijdens de Xcelsior club avond!

Op maandag 21 augustus van 17:30 – 20:30 voor de D-E-F jeugd en dinsdag 22 augustus van 17:30 – 21:30 voor de C-B-A jeugd en Dames verzorgt Xcelsior een clubavond op Verburch.

Als blijkt dat er veel animo is en het te druk is op deze 2 avonden, zal er een 3e avond ingepland worden. Deze zal waarschijnlijk in oktober (voor het zaalseizoen) gehouden worden.

We nodigen jou uit om erbij te zijn!

Wat kan je verwachten?

Deze twee avonden verkopen we de nieuwste collectie van diverse producten:

• Handbalschoenen met 20% korting (Asics en Mizuno)
  • Handbalknietjes
  • Risja handballen tegen internetprijzen

Ons team van bewegingsexperts staat klaar om je te verzekeren van passende schoenen en persoonlijk advies! En wist je dat je met een aankoop ook je vereniging steunt? Per verkocht paar schoenen gaat € 2,50 naar de vereniging.

Kom je ook op een van deze avonden de nieuwe collectie bekijken? Leuk als je het ons laat weten via het Facebook event. We zullen je op de hoogte houden.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,