Verburch – Nieuwegein

Woensdag 16 Oktober 2019 > 19:15

Afgelopen zaterdag speelde wij onze derde competitiewedstrijd tegen Nieuwegein. En wat waren wij blij met het publiek! Hierdoor waren wij nog meer gedreven om de punten in Poeldijk te houden.

Na het startsignaal begon Nieuwegein met de bal. Het was een erg spannende eerste helft, doordat er veel fouten werden gemaakt door beide teams. Daarnaast werden er ook veel beslissingen door de scheidsrechters genomen, waardoor de wedstrijd een spannende wending kreeg. We gingen de rust in met een stand van 12-9.

In de tweede helft moesten we nog harder ons best doen, en de fouten van de eerste helft voorkomen. Hierdoor konden wij uitbouwen naar een grotere voorsprong. Toen besloot Nieuwegein om Birgit mandekking te geven. Hier hebben wij op gereageerd door onze keepster in de aanval te wisselen, en een extra speelster in te zetten. Dit heeft goed uitgepakt en wij wonnen met 27-18!

Volgende week zijn wij vrij. Onze eerstvolgende wedstrijd spelen wij in Etten-Leur op 26 oktober, uit tegen Internos. Hier gaan wij weer onze uiterste best doen om de punten mee te nemen naar Poeldijk!