Vaardigheidsdag Verburch

Zondag 7 April 2019 > 21:07

Vaardigheidsdag Verburch Handbal 30 maart 2019

Wat doe je als je met de handballende jeugd tot en met 15 jaar op sportief gebied eens iets leuks wil ondernemen? Dan organiseer je een vaardigheidsdag, dacht de Jeugdcommissie. Op 30 maart heeft deze activiteit plaatsgevonden.   

Natuurlijk stonden er een aantal handbal gerelateerde onderdelen op het programma, waar de 75 jeugdspelers met vol enthousiasme mee aan de gang gingen. Leuk om te zien dat de oudere jeugdleden de jongere hielpen bij het uitvoeren. Er werd gepasseerd, gesprongen, getipt en geschoten. Bij de snelheidsmeter gooiden de spelers op hun allerhardst richting het doel. Maar er werd ook gedanst!  The Gym bood de spelers een zumba les aan. Bijzonder was ook het onderdeel ‘Levend tafelvoetbal’. Wij zijn blij dat niemand een blessure heeft opgelopen. Wat een fanatisme zeg!  

In de kleedkamer konden de spelers even uitrusten, terwijl zij hun eierkoek versierden. Ook bij de spellenhoek was even tijd voor ontspanning; tenminste… als de spelers niet aan de slag gingen met het touwtrekken en – springen. 

Naast  het lichaam, moest ook het hoofd aan de slag. Dit gebeurde tijdens de spelregeltest. Dit leverde mooie discussies op, met als gevolg dat de spelers nu nog beter op de hoogte zijn van alle handbalregels. Mooi meegenomen. 

De Jeugdcommissie bedankt Anaco & Greeve International BV voor het lekkere fruit tussendoor, Jumbo voor de ingrediënten voor het eierkoek versieren en de kantinemedewerkers voor de lekkere vette hap na afloop. Veel dank voor de aanwezige trainers, begeleiders, de fotograaf  en de videoman. Zonder jullie had dit allemaal niet mogelijk geweest. 


Toon overzicht

Sub-sponsors

 Home  Sitemap