Verslag Toernooicommissie HV Verburch

Sandra de Ruijt
M: sandraderuijt@gmail.com

Kort verslag 2018

In 2017 hebben twee commissie leden te weten Linda Hoogervorst en Judith van der Knaap afscheid genomen. Veel kennis ging hiermee verloren, maar gelukkig was er een goed draaiboek en konden we voor raad en daad altijd bij ze terecht. We vonden Wendy en Sandra al snel bereid om het team te komen versterken.

In januari zijn Diana en Isabel voor het eerst bij elkaar gekomen om door te nemen wie welke taken op zich zouden kunnen nemen, waarna er een vervolg vergadering kwam met z’n vieren. We waren er al snel uit dat het Hemelvaart toernooi er sowieso weer moest komen en gelukkig vonden we ook de sponsor Allround Computer Service B.V. weer bereid het toernooi te sponsoren. Na een matige inschrijving, besloten we het toernooi dit jaar anders in te vullen. We wilden het graag wat kleinschaliger opzetten, door gebruik te gaan maken van de velden in de hal en alleen de verharde velden buiten. Iedereen was enthousiast over dit plan en we kregen gelijk medewerking vanuit het bestuur om de hal hiervoor te huren.

Toen kon de invulling van het toernooi gaan beginnen. Regelen van tafels en banken, we zaten immers niet meer met kleedjes op het gras, een DJ regelen voor muziek en warming-up, vrijwilligers voor schminken, barbezetting, wel of geen stormbaan, etc. Genoeg te organiseren en tenslotte de poule indeling. Dat was nog een hele puzzel, maar ook hier zijn we uitgekomen en ondanks wat commentaar hier en daar, was iedereen toch enthousiast.

Na afloop hebben we gelijk het toernooi geëvalueerd onder het genot van een lekker drankje en hapje bij Diana thuis. De punten van kritiek hebben genoteerd voor volgend jaar, zodat we hier van kunnen leren en mogelijk voor een andere opzet kunnen kiezen.

We willen Allround Computer Service B.V. hartelijk bedanken voor de jarenlange sponsoring van het toernooi. Voor de komende drie jaar hebben we de toezegging van Rijk Zwaan uit De Lier gekregen voor de sponsoring van het toernooi. Het contract hiervoor is recent ondertekend door René van der Knaap van de sponsorcommissie. Hier zijn we uiteraard ook weer heel blij mee en trots op!

Op naar het volgende toernooi dus!

Diana, Isabel, Wendy en Sandra