ledenfoto-verbuch-14-september

Vrijdag 14 September 2018 > 12:33

Vrijdagavond 14 september 2018 wordt op het hoofdveld van de voetbal Verburch een foto gemaakt van alle spelende leden.

Een grote foto met alle leden van de sportverenigingen bij Verburch.

De foto gaat gebruikt worden voor PR doeleinden en onder andere voor op de middenpagina van de in maak zijnde presentatie gids van alle sportverenigingen van Verburch, die in het voorjaar 2019 wordt verspreid.

Wij verzoeken ieder lid van de Verburch sporten: jeu de boules, handbal, handboogschieten, tennis, turnen, volleybal en voetbal om vrijdagavond 14 september om 18.30 uur aanwezig te zijn in zijn / haar club tenue. Gelieve de kleding thuis aan te trekken, te weten, shirt, broekje,  kousen en sportschoenen.

Bij aanwezigheid op de foto gaat de organisatie ervan uit dat uzelf, maar ook de ouders/verzorgers toestemming geven voor het gebruik van de foto’s voor communicatie doeleinden (site, folders, kranten, etc.)

De organisatie beslist om 16.00 uur of de foto bij slecht weer wel of niet door gaat.

Houdt u hiervoor de site van uw eigen vereniging in de gaten of de hoofdsite van Verburch: www.verburch.nl.

Met sportieve groet,

PR commissie Verburch